Club info

Tafeltennisvereniging (TTV) Amstelveen is opgericht in 1947 en is lid van de Nederlandse Tafel Tennis Bond (NTTB). Momenteel hebben we ongeveer 15 teams ( elk 3-5 spelers) die deelnemen aan de nationale, district en jeugd competities. In totaal, inclusief recreatieve spelers, heeft onze club ongeveer 100 leden, waarmee TTV Amstelveen een middelgrote club in de omgeving Amsterdam is.

TTV Amstelveen heeft leden vanaf zes jaar en heeft een aantal leden die de respectabele leeftijd van 80+ hebben bereikt. We durven dan ook te zeggen dat tafeltennis een sport is waar je je gehele leven van kunt genieten.

Wat is ons doel?

Ons hoofddoel is om onze leden veel plezier te laten hebben met tafeltennissen!

Wij bieden een breed scala aan speelmogelijkheden om vrij te spelen, te trainen of deel te nemen aan competitie wedstrijden. We zijn van mening dat goede training en coaching, vooral als je net begint met tafeltennissen, belangrijk is om je spelniveau te ontwikkelen. Tafeltennis is een complexe sport, met name als je spelniveau verbetert. Het is vaak beschreven als 'Schaken met een bal' vanwege de complexiteit van effect, snelheid en beweging. We hebben ervaren trainers die de trainingen voor de jeugd en senioren verzorgen.

Waarom wordt je geen lid?

Iedereen kan lid worden van onze club! We hebben een diverse club met leden van verschillende nationaliteiten, leeftijden en spelniveau. Tafeltennis is een zeer plezierige sport. Het houdt je fit, je reflexen scherp en alles wat je nodig hebt is een tafeltennis batje en sportschoenen.

Je kunt bij onze vereniging ook het hele jaar door spelen, kijk bij de openingstijden voor de exacte dagen en tijden in de week voor de mogelijkheden. Wij nodigen je uit om een keer langs te komen om de sfeer te proeven en het belangrijkste, te komen tafeltennissen. Je kunt drie keer gratis komen spelen om te kijken of de tafeltennis sport en onze vereniging bij je past!

Naast onze prima speelzaal hebben wij ook een leuke bar waarvandaan je de wedstrijden of trainingen kunt zien en uiteraard andere leden kunt ontmoeten. Drankjes en snacks zijn tegen betaalbare prijzen verkrijgbaar. Wij zijn een vereniging dus naast alle reguliere activiteiten organiseren we ook een aantal inter een Nieuwjaar borrel en onze jaarlijkse barbecue. We nemen als vereniging ook deel aan externe toernooien.

Wat zijn de competitie mogelijkheden?

De NTTB heeft twee competities per jaar. In de herfst van september tot en met november en in het voorjaar van februari tot en met april. Jeugd teams spelen de wedstrijden op zaterdag evenals het 1e seniorenteam wat in de landelijke competitie uitkomt. De overige senioren teams spelen op doordeweekse avonden, thuiswedstrijden zijn op maandag en vrijdag.

De club heeft altijd ruimte voor meer enthousiaste spelers die willen deelnemen aan de competitie. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent.

Wat voor soort training kunt u verwachten?

Jeugd leden hebben twee keer per week training, senior leden kunnen één keer per week trainen. 

In deze trainingen leren spelers* van ervaren trainers de basistechnieken en coachen ze de spelers hoe ze hun tafeltennis kunnen verbeteren. Voor jeugd leden wordt natuurlijk hun leeftijd in aanmerking genomen met betrekking tot de trainingsbenadering. 

Wil je meer weten?

Neem een kijkje op onze website, mocht je hierna nog vragen hebben mail ons of kom gewoon langs!

*voor de gehele website geldt, daar waar speler staat kan ook speelster worden gelezen

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.