Trainingen (senioren)

 

Elke woensdag- of donderdagavond, met uitzondering van de zomervakantie periode, zijn er de goed bezochte trainingsavonden voor volwassenen. Op woensdagavond trainen de competitiespelers en op donderdagavond de recreanten. 

Het doel van de trainingen is om meer plezier krijgen in het “spelletje” en het spelniveau te verbeteren ”. Om dit doel te bereiken is ruime individuele coaching en training van belang. Deze individuele benadering bieden we dan ook bij TTV Amstelveen. Of men nu een beginner of gevorderde speler is maakt ons niet uit, als u iets (bij) wil leren en wij u daarbij kunnen helpen, dan is onze missie geslaagd.

Wilt u een keer vrijblijvend een training meemaken kom dan langs of neem van tevoren contact op.

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.