Trainingen (jeugd)

Tafeltennisvereniging Amstelveen hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de jeugd. In dat kader "verplichten" we de jeugd de wekelijkse trainingen te bezoeken. Deze trainingen die gegeven worden door ervaren trainers vinden twee keer per week plaats en hebben een ongedwongen sfeer, waarbij wij jeugdleden stimuleren in hun vooruitgang met als doel op hun maximale niveau te presteren. Tevens geven we jeugdspelers tijdens de trainingen oefeningen en tips mee die zij kunnen gebruiken wanneer zij aan de competitie mee (willen) doen.

Jeugdleden van 16 jaar of ouder kunnen, met toestemming van hun ouders/verzorgers op vrijwillige basis meetrainen met de senioren.

Afmeldingen voor de training graag via telefoon/whatsapp doorgeven! Info trainers!

In het algemeen zijn tijdens de schoolvakanties geen trainingen gepland. Dit wordt door de trainers uiteraard tijdens de training aan de jeugd en ouders gemeld maar raadpleeg deze website voor de reguliere trainingstijden of de berichten op de homepage voor de laatste ontwikkelingen.

Tijdens de trainingen kunnen ouders of begeleiders eventueel wachten en kijken in onze ruime kantine.

Indien u behoefte heeft aan aanvullende informatie stuur dan een mail aan een van de jeugdtrainers of vraag het voor of na afloop van de training.

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.