Sponsoring

Sponsoren

Tafeltennisvereniging Amstelveen heeft een groeiende jeugdafdeling. De jeugdbegeleiding en daarbij geboden tafeltennismogelijkheden brengen hoge kosten met zich mee. Ook willen wij graag onze accommodatie op peil houden wat de nodige investerings- en onderhoudskosten vergt. 

Onder andere door sponsorbijdragen willen we de contributie- en trainingsbijdrage laag houden zodat onze sport voor iedereen toegankelijk blijft.

Graag wil het bestuur een gesprek aangaan met mogelijke sponsoren, die wij in overleg een leuke tegenprestatie kunnen bieden. Naast een vermelding op onze website en/of een reclamebord in onze kantine kunnen wij bijvoorbeeld een bedrijfstoernooi met catering in onze accommodatie faciliteren.

Neem contact op indien u behoefte heeft aan meer informatie.

Donateurs
Iedereen kan donateur worden en daarmee onze vereniging steunen.

Een donateurschap begint al bij € 10.

Adverteerders
TTV Amstelveen is op zoek naar adverteerders uit de regio, voor een klein bedrag per jaar kunt u al adverteren op onze website. Mocht u interesse hebben in advertentieruimte met een link naar uw eigen website mail ons dan voor prijzen en mogelijkheden.

 

Game 11 Zeist

De Game11 Store in het centrum van Nederland is met een oppervlakte van 250 m2 een van de grootste  tafeltenniswinkels en showrooms van Europa.
De winkel is hét warenhuis op het gebied van tafeltennis,  waar alle grote merken zoals Butterfly, Stiga, Donic, Andro, Tibhar, Xiom, Joola, Neubauer, 729, DHS etc, vertegenwoordigd zijn. 
De showroom in Zeist is centraal gelegen, op 800 meter van de snelweg en daardoor makkelijk bereikbaar.
Ook is er ruime, gratis  parkeergelegenheid.

Vanaf 1-6-2017 is TTV Amstelveen een mooie, vruchtbare en hopelijk langdurige samenwerking aangegaan waarbij alle leden van TTV Amstelveen 20% korting kunnen krijgen op nagenoeg het hele assortiment.

Naar de website.

 

ALQVIMIA
El Taller de Alqvimia, letterlijk vertaald “de werkplaats van de Alchemist” is gevestigd in de prachtige Spaanse Pyreneeën. Hier wordt al meer dan 30 jaar de oude kennis van alchemisten samengebracht met de huidige behoefte aan 100% natuurlijke verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit.

De 100% natuurlijke producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. AIqvimia’ s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd. Enige tijd geleden kreeg het bedrijf hiervoor zelfs een onderscheiding toegekend van de Spaanse regering en iets later werd aan Alqvimia het prestigieuze “Green label” van Greenpeace toegekend. Naar de website

 

 

ZZPME

Onze visie is een betere wereld waarin je zelf kunt bepalen hoe jouw week eruit komt te zien. Flexibiliteit is wat er vandaag van ons wordt gevraagd. Willen we allemaal niet meer de baas zijn over ons eigen leven.
We gaan nu (helaas) een heel nieuw tijdperk binnen door de Corona.

De zakelijke kant wordt steeds terughoudender om iemand permanent in dienst te nemen en we hebben meer behoefte om zelf onze keuzes te maken.

​We willen ons daarom vooral richten op de kleinere ondernemers (MKB) die het vooral nu erg moeilijk hebben. Als alles snel weer kan beginnen, hebben ze hulp nodig, maar hebben vaak niet de financiële middelen om iemand permanent in dienst te nemen en dat faciliteren we bij ZZPme. Naar de website

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.