Senioren

 

Tafeltennisvereniging Amstelveen heeft op het moment ca. 80 actieve senioren leden, mannen en vrouwen, die met (enige) regelmaat de club bezoeken. Senior is men vanaf 18 jaar en we hebben zelfs enkele 80+ers in onze gelederen waarvan oudste actieve lid Jaap "break" Boerop al meer dan 50 jaar lid van de club en ook nog steeds competitie speelt. Ook kent de vereniging een grote diversiteit aan nationaliteiten doordat veel internationale bedrijven zich in of in de omgeving van Amstelveen gevestigd hebben.


Er spelen een aantal senioren teams in de afdelingscompetitie Holland Noord en 1 team in de landelijke competitie van de NTTB. Naast de competitie spelers hebben we een groot aantal leden die gewoon, gezellig en in een ongedwongen sfeer met regelmaat een balletje willen slaan. Ook deze “recreanten” vinden we op alle niveaus. 


Door het grote aantal speelmogelijkheden komt iedereen prima aan spelen toe. Op woensdag (competitiespelers) en donderdag (recreanten) wordt er getraind en op vrijdag en maandag worden over het algemeen de thuiswedstrijden voor de competitie gespeeld. 

Mocht u na lezen van deze informatie zin hebben om een keertje te komen spelen of kijken bij TTV Amstelveen dan heten we u van harte welkom. 
 

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.