Beide jeugdteams uitstekend aan het werk in de voorjaars competitie

In de voorjaars jeugd competitie 2016 kwam Amstelveen voor het eerst in lange tijd weer uit met 2 teams. Voor deze teams is de competite uitstekend verlopen.

 

Team 1, bestaande uit Roy, Mikky en Jefferson kreeg op grond van hun eerdere resultaten een plek in de 4e klasse toegewezen en wist,ook in deze hogere klasse alle wedstrijden te winnen waarbij het 100% resultaat van Roy bijna niet meer verrassend te noemen is. Mikky won als vanouds zijn partijen, Jefferson groeit snel en zelf Lyna wist als invaller 2 van de 3 partijen te winnen.
Met 57 punten uit 7 wedstrijden, en een voorsprong van 7 punten op nummer twee Amsterdam, behaalde TTV Amstelveen als nummer 1 de playoff's voor een plekje naar de 3e klasse.
De derby tegen AMVJ werd verassend 5-5, zou het nou toch nog spannend worden????

Niet dus, na overwinningen op Nieuw Vennep en Amsterdam was het helemaal officieel.

 

Team 1 kampioen van de 3e klasse... super

Team 2, met de nieuwe competitiespelers Rachel, Djunid en Marc, aangevuld met "oudgedienden" Lyna en Viviënne, speelde uitstekend in de 6e klasse.
Viviënne en Lyna presteren geweldig en Djunid, Mark en Rachel wisten allen een aantal wedstrijden te winnen.
Met 50 punten uit 10 wedstrijden eindigde team 2 keurig op de 3e plek achter de oersterke teams van HTC en HBC en dat mogen we een super resultaat noemen voor een debuutjaar in de competitie.

 

Flink blijven trainen en als team presteren dan zou het het volgend jaar misschien wel promotie naar de 5e klasse betekenen.