Het is weer schoon in de kantine

Zaterdag 10 december j.l. hadden we weer de jaarlijkse schoonmaak van onze kantine en toebehoren. Na de aanvankelijk lauwe reacties op het verzoek om te komen helpen waren we uiteindelijk gelukkig toch met een man/vrouw of veertien.

Hopelijk wordt niemand vergeten maar Brian, Sergi, Lev, Denise, Fons, Han, Liliana, Ryan, André, Guus, Ladi, Arjan, Vaclav en Monique hartelijk dank voor jullie hulp.

Met dank aan de verhuurdiensten van de BO-MIJ is de vloer is onwaarschijnlijk veel tinten lichter geworden. Al het meubilair en de tafeltennistafels zijn weer afgesopt. De hal is grondig onderhanden genomen en we kunnen ook weer frituren zonder helemaal vast te plakken.

Het meeste achterstallige onderhoud hebben we nu denk ik wel achter de rug, nu nog bijhouden😊. In juni 2017 hebben we weer de volgende schoonmaakronde.

Laten we het met z'n allen netjes houden en voor alle leden geldt.... Kom, zelfs nu het zo schoon is, gerust eens wat nuttiggen in de kantine. Als het om die rede iets rommeliger wordt hebben we daar geen problemen mee.