Barzaken

 

In de kantine van TTV Amstelveen is het prettig om te verblijven. Vanuit deze ruimte hebben we goed zicht op de zaal om de trainingen en wedstrijden te kunnen bekijken.

Er is genoeg ruimte om na de wedstrijden te zitten aan de tafels, we hebben ook een grote groepstafel. Ook aan de bar is voldoende ruimte om te zitten. Er staan een tweetal banken bij de televisie en we hebben tegenwoordig zelfs een groot scherm waarop we bijvoorbeeld voetbalwedstrijden of tafeltennisfilmpjes kunnen kijken; ook kunnen we filmavonden organiseren. Verder zijn er mogelijkheden om een potje te kaarten, schaken of darten en hebben we een tafelvoetbaltafel. 

Het assortiment van de bar is ruim. We hebben diverse soorten fris in blikjes, energie dranken, bier van de tap en fles en afhankelijk van het seizoen speciaal bier. Ook hebben we een assortiment aan snacks en snoeprepen. Op gezette tijden is ook de keuken open met diverse snacks van patat tot en met een bittergarnituur voor na de competitiewedstrijden of trainingen.

De bardiensten worden met name gedraaid door vrijwilligers, alleen op de vrijdagavond competitie is er een betaalde bardienst. 

Voor de verkoop van alcohol hebben we aantal regels. Er wordt geen alcohol verkocht tijdens jeugdtijden (zowel tijdens de competitie op zaterdagmorgen als tijdens toernooien).

Uiteraard geldt ook bij ons; onder de 18 jaar geen alcohol.

Heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot de bar stuurt u ons dan een bericht.

Openingstijden

Maandag   vanaf 19.30 uur*

Dinsdag     vanaf 20.00 uur

Vrijdag       vanaf 19.30 uur*

Zaterdag    vanaf 10.30 uur*

*alleen op competitieavonden

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.