Jeugd

 

Bij TTV Amstelveen besteden we veel aandacht aan de jeugd van onze vereniging. Momenteel hebben we ruim 30 jeugdleden tussen de 8 en 18 jaar. Er zijn ook een aantal jeugdteams die uitkomen in de regionale competitie Holland Noord van de NTTB. De competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdag.

Tafeltennis is een erg leuke sport, we leren tijdens de trainingen jeugdleden niet alleen spelenderwijs "het spelletje" maar ook geven we de jeugdleden normen en waarden mee op het gebied van o.a. sportiviteit, respect, discipline, eerlijkheid en vooral plezier.

Hoe vroeger men start met tafeltennissen hoe beter, vanaf een jaar of 8 kunnen kinderen al beginnen.

Jeugd die nog een sportkeuze moeten maken mogen 3x gratis mee komen spelen/trainen. Tevens hebben wij voor onze jeugdleden de mogelijkheid om éénmalig voor 3 maanden lid te worden.

Ook dit seizoen zijn we actief op scholen in Amstelveen en omgeving. Tevens zullen we weer een aantal gezellige open dagen en toernooien organiseren. Bij voldoende belangstelling, zal ook een "ouder-kind toernooi gepland zal worden. Houd voor deze activiteiten de evenementen agenda op de website en het prikbord in de gang van ons clubgebouw in de gaten.
 

Het plezier van de kinderen kan alleen maar optimaal zijn door de inzet van een aantal vrijwilligers in onze vereniging. Daarnaast verwachten wij ook van de ouders van onze jeugdleden betrokkenheid. Alleen met hun medewerking kunnen we de jeugdige leden de activiteiten aanbieden die ze verdienen .

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.