Jeugd Instuif

 

Bij voldoende belangstelling gaan we dit jaar starten met een jeugdinstuif. Deze instuif is voornamelijk bedoeld om jeugdige spelers die nog niet erg bekend zijn met de tafeltennissport maar onder leiding van ervaren professionele spelers/trainers een balletje willen slaan, de kans te geven om de sport te leren kennen.

De instuiven zullen plaatsvinden op donderdag van 17:30 uur tot 19:00 uur.

 

"Instuiflid" wordt je voor een kwartaal tegen een vergoeding van €.50.- (of evenredig naar het aantal weken per kwartaal).

Per kwartaal kan ervoor worden gekozen om het instuiflidmaatschap om te zetten in een basislidmaatschap of als instuiflid te blijven. Per kwartaal kan ervoor worden gekozen om het instuiflidmaatschap om te zetten in een basislidmaatschap of als instuiflid te blijven.

 

Voor alle jeugdleden en instuifleden organiseren we regelmatig tafeltennis evenementen waar we op speelse, maar toch competatieve wijze de jeugd enthousiast maken voor deze prachtige sport.

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al meer dan 60 jaar een gezellige, bloeiende vereniging voor jongens en meisjes, voor mannen en vrouwen, voor competitiespelers en recreanten.

iedereen is welkom om een paar avonden gratis te komen kijken en spelen om zo te beoordelen of deze sport en deze vereniging bij u past.