Competitie (jeugd)

De NTTB heeft 2 competities per jaar, een voorjaarscompetitie van februari tot en met april en een najaarscompetitie van september tot en met november. Zie onderstaand de teams die deze competitie uitkomen in de regionale competitie Holland Noord van de NTTB. 

De wedstrijden van de jeugd teams worden op zaterdag gespeeld. Dit seizoen starten we (samen met het 1e heren team om 13:00 uur

Bij thuiswedstrijden dienen de spelers om 12:30 uur aanwezig te zijn om de tegenstanders op te vangen, de tafels etc. te helpen opzetten en te kunnen inspelen zodat de wedstrijden om 13:00 uur kunnen beginnen.

Hieronder vindt u het team dat dit jaar aan de najaarscompetitie meedoet. Door op het plaatje te klikken krijgt u automatisch het programma, de uitslagen, de rangschikking en persoonlijke resultaten van de teams/spelers te zien.

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

Jeugd najaar 2020

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.