Competitie (senioren)

De NTTB heeft 2 competities per jaar, een voorjaarscompetitie van februari tot en met april en een najaarscompetitie van september tot en met november. Onze vereniging komt met één team uit in de landelijke competitie, de wedstrijden van dit team worden op zaterdag gespeeld. Daarnaast wordt de vereniging door nog een aantal teams vertegenwoordigd in de afdeling Holland Noord. De wedstrijden worden doordeweeks in de avond gespeeld, onze thuiswedstrijden zijn op maandag- en vrijdagavond.

Bij thuiswedstrijden dienen de spelers om 19.30 uur aanwezig te zijn om de tegenstanders op te vangen, de tafels etc. te helpen opzetten en te kunnen inspelen zodat de wedstrijden om 20.00 uur kunnen beginnen.

We staan altijd open voor versterking en uitbreiding van het aantal teams. Wanneer u competitie wil gaan spelen, geef dit dan aan bij een van de trainers of bestuursleden.

Hieronder vindt u de teams in volgorde van sterkte. Door op het plaatje te klikken krijgt u automatisch het programma, de uitslagen, de rangschikking en persoonlijke resultaten van de teams/spelers te zien.

Team 1.jpg
Team 3.jpg
Team5.jpg
Team 7.jpg
Team 9.jpg
Team 2.jpg
Team 4.jpg
Team 6.jpg
Team 8.jpg
Team 10.jpg

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.