Clubregels

 

Algemeen

TTV Amstelveen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vereniging is erkend bij Koninklijk Besluit van 1 juli 1972. Naast Statuten heeft onze vereniging ook een Huishoudelijk Reglement die u beiden onderaan deze pagina kunt terugvinden.

Dit Huishoudelijk Reglement bevat de clubregels waar alle leden zich aan hebben te houden.

Wijzigingen in Statuten en Huishoudelijk Reglement moeten door de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering worden goedgekeurd. Leden kunnen verzoeken tot wijzigingen bij het bestuur indienen.

Hieronder noemen wij enkele belangrijke clubregels:

Rookverbod
Binnen alle ruimtes van ons clubgebouw (zaal, kantine, kleedkamers etc.) geldt een algeheel rookverbod. Roken moet buiten het gebouw plaats vinden.

Competitie regels
Om het spelen plezierig te laten verlopen hanteren wij een aantal ‘fair play’ regels. De regels gelden voor iedereen en zijn van toepassing op alle competities (afdeling, landelijk, jeugd). We noemen ze hieronder in willekeurige volgorde:

  • De zaal is in geval van zowel jeugd- als seniorencompetitie een half uur voor aanvang open (landelijke spelende teams één uur voor aanvang).

  • Zorg dat je bij de thuiswedstrijden tijdig aanwezig bent om de tegenstander op te vangen, kunt inspelen met elkaar en op tijd kunt beginnen.

  • Help mee met het opzetten en afbreken van de tafels, inclusief opbergen van netposten, afrastering, telborden en stoelen. Ook je rommel opruimen in de zaal en kleedkamers hoort daarbij.

  • Competitie spelen doe je altijd in onze clubkleding! Thuis spelend is iedereen een ‘visitekaartje’ van de vereniging. 

  • NB: Bij controle vanuit de afdelingsbond, wordt spelen zonder clubshirt beboet. Deze boete moet individueel betaald worden.

  • Thuis spelend ben je verantwoordelijk voor het invullen van de wedstrijdformulieren, kopie voor de tegenstander en het verzamelen en versturen van de formulieren naar de bond. De uitslagen moeten via Internet worden doorgeven aan de bond, het wedstrijdformulier moet worden ingescand. Postverzending is alleen nog van toepassing voor de landelijke competities.

  • Wijziging van speeldata moeten aan de wedstrijdsecretaris worden doorgegeven. De toegestane wijzigingsmogelijkheden staan achterop de competitie-indeling en op de (afdelings) website van de bond van onze regio, te bereiken via de Links pagina van onze website.

  • Boetes voor teams vanwege invulfouten op het wedstrijdformulier, standen niet of te laat doorgeven, niet opkomen voor een wedstrijd etc. moeten door de teams zelf worden betaald.

Gedragsregels

  • Fysieke bedreiging, uitschelden, vloeken, discriminatie, agressief gedrag, vernielen van clubmateriaal hoort allemaal niet thuis bij ons! Spreek elkaar erop aan als gebeurtenissen dreigen te ontsporen. Meld ongewenst gedrag bij het bestuur en/of onze vertrouwenspersoon.

  • Misdragingen en officiële klachten (bond, vereniging, speler) worden door het bestuur in behandeling genomen. ‘Gele kaart’, ‘rode kaart’, uitsluiting van competitie en royering kan het gevolg zijn. Voor ontstane schade, van zowel fysieke als financiële aard, wordt de betreffende speler verantwoordelijk gesteld. 

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.

AVG - Algemene Verordening Persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Zie onderstaande links naar de privacy- en toestemmingsverklaring.