Activiteiten in chronologische volgorde

Clinic met Britt Eerland

06-02-2019

Tafeltennis vereniging TTV Amstelveen haalde voor de 2e keer in 2 maanden een absolute topper in huis om aan de jeugd een clinic te geven. Na de clinic van Bettine Vriesekoop in december wisten de bestuurders van de tafeltennisvereniging in Amstelveen Britt Eerland vast te leggen.

Britt Eerland, de beste speelster van Nederland en de nummer 38 van de wereldranglijst, maakte ruim 30 jeugdleden van TTV Amstelveen nog enthousiaster voor de tafeltennissport.
Onder het toeziend oog van 3 jeugdtrainers, ouders en vrijwilligers gaf Britt antwoord op, soms onverwachte, vragen om vervolgens de kinderen wat wijze tafeltennislessen te geven en wedstrijdjes met haar te laten spelen spelen.

Iedereen mocht na een uitputtend spelletje “rond de tafel” ook nog individueel met- of tegen Eerland aan de bak, waarbij de “winnaar” bij zowel de jongens als de meisjes een wedstrijdshirt van Britt als prijs in ontvangst mochten nemen. Na afloop van de clinic deelde Britt nog foto’s met handtekening uit aan de overenthousiate kinderen.

 

Club kampioenschappen jeugd

01-06-2018

Zondag 3 juni organiseerden we het kampioenschap voor de jeugd van TTV Amstelveen.

Maar liefst 20 jeugdleden streden om de titel.

Op donderdag 8 maart was er tijdens de reguliere jeugdtrainingen een clinic  door Jonah Kahn.

Jonah, die zijn actieve tafeltennis carrière startte bij onze vereniging TTV Amstelveen en speelde bij een aantal clubs in de Nederlandse eredivisie. Verder speelde hij voor teams in de Engelse, Belgische en Noorse competitie. Jonah nam in 1997 en 2012 deel aan het wereldkampioenschap, werd Nederlands kampioen dubbelspel in 1996, won in 1997 de nationale titel in het gemengd dubbel en won in 2013 zilver op het Nederlands kampioenschap.
Tevens verzorgde Jonah met onder andere Bettine Vriesekoop, Li Jiao, Danny Heister en Trinko Keen diverse tafeltennisclinics en -demonstraties, onder meer om basisschoolkinderen te enthousiasmeren voor de sport.

Het programma van de clinic bestond uit: o.a. een service clinic, bekende tafeltennistrucs van Jonah en een demonstratie wedstrijd met Ryan uit team 1.

Onze jeugd en de ouders genoten klik hier voor een foto impressie

Ouder/Kind toernooi

28-10-2017

Zondag 29 oktober organiseerden we voor het eerst in jaren weer een Ouder/Kind toernooi.

Met de inschrijving van 9 koppels was de zaal uitstekend gevuld en de sfeer bijzonder prettig.
 

Sportmarkt Amstelveen Statshart

01-07-2016

Op zaterdag 2 juli werd van 11.00-15.00 uur op het Stadsplein van Amstelveen voor de achtste maal een sport en gezondheidsmarkt gehouden . Zoals elk jaar was TTV Amstelveen van de partij om de vereniging te promoten en eventuele nieuwe leden te enthousiasmeren.

Tafeltennis instuif voor de jeugd

08-07-2016

Tafeltennisvereniging Amstelveen - Sportinstuif Jeugd zaterdag 9 Juli

2e Tafeltennis instuif voor de jeugd

26-08-2016

Tafeltennisvereniging Amstelveen - Sportinstuif Jeugd zaterdag 27 augustus

3e Tafeltennis instuif voor de jeugd

02-09-2016

Tafeltennisvereniging Amstelveen - Sportinstuif Jeugd zaterdag 3 september

Please reload

Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.