Tafeltennis voor 55+ers

Bij Tafeltennisvereniging Amstelveen is er de mogelijkheid voor 55+ers om wekelijks een balletje te laten slaan.

Dit is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 11:45 uur een mooi stukje sportieve ontspanning en beweging.

Na afloop wordt er gezellig koffie gedronken in onze kantine.

De kosten bedragen € 3,50 per keer (voor bijna 2 uur sporten) en dienen contant te worden afgerekend u hoeft dan geen lid van de vereniging te worden.
Wilt u regelmatig komen spelen dan kunt u 55+ lid worden. U kunt dan het hele jaar (ook in de zomermaanden) op vrijdagmorgen spelen. De kosten van het 55+ lidmaatschap zijn €100.- per jaar.

Wilt u meer informatie hebben ga dan gerust eens langs op vrijdagochtend en vraag naar Jaap Boerop of Atie Vos .
 

Mocht u de smaak te pakken hebben gekregen en wellicht geïnteresseerd zijn om volledig lid te worden van TTV Amstelveen dan is er meer dan voldoende informatie op deze website beschikbaar om u verder te helpen.


Tafeltennisvereniging Amstelveen is al 70 jaar een gezellige en bloeiende vereniging voor iedereen. Competitiespelers/sters en recreanten, senioren en jeugd, iedereen is welkom. Kom 3x gratis spelen om te kijken of deze sport en vereniging bij u passen.

TTV Amstelveen heeft een mooi samenwerkingsverband gesloten met Game11.

Leden van TTV Amstelveen krijgen als gevolg hiervan 20% korting op een groot deel van het assortiment zoals frames, rubbers, kleding etc. Voor een uitleg over de korting en de kortingscode klik hier!

Klik op het logo van Game11 om direct naar de website te gaan.